Önéletrajzot írnál?De azt sem tudod, hogy kezdj hozzá?Mindenhol csak azt hallod, hogy legyen profi az önéletrajz, legyen tökéletes, de ennyiben ki is merül a tanácsadás!Oldalamon számos tanácsot, illetve mintát találsz az önéletrajz megírásához!Jó munkát és sok sikert kívánok!

2008. december 14., vasárnap

Hogyan kuzdjuk le a stresszt az allasinterju elott?

Itt néhány tippet találsz, arra, hogy hogyan tudsz egy picit megnyugodni az állásinterjú előtt, hogy ott viszonylag összeszedetten tudj megjelenni:)

Az idegesség természetes minden nagyobb megmérettetés előtt...gondoljunk csak vissza a vizsgaidőszakra!
A stressz akár előnyünkre is válhat ha úgy tekintünk az állásinterjúra, mint egy érdekes kihívásra!Azonban olyanok is vannak, akiket a stressz teljesen megbénít.

1. Kérjünk meg valakit, hogy próbálja el velünk többször is az állásinterjút!Kérjük meg parnerünket, hogy tegyen fel váratlan kérdéseket is!

2. Lefekvés előtt igyunk meg egy pohárka vörösbort, vagy egy meleg kakaót, mert ezek segítenek az elalvásban. Altatót semmiképpen ne vegyünk be, mert amellet, hogy könnyen elaludhatunk, csökkeni fog a teljesítőképességünk is.

3. Ne igyunk kávét reggel, mert tovább erősítheti a stressz és arra igazán semmi szükségünk most!

4. Ha megoldható menjünk busszal vagy gyalog, esetleg taxival az interjúra!Kerüljük, hogy nekünk kelljen autót vezetni, mert a vezetés mindig valamilyen szintű stresszel jár!

5. Mosolyogjunk az interjún!!!Ez oldja a stresszt a legjobban!:)

Nincsenek megjegyzések: