Önéletrajzot írnál?De azt sem tudod, hogy kezdj hozzá?Mindenhol csak azt hallod, hogy legyen profi az önéletrajz, legyen tökéletes, de ennyiben ki is merül a tanácsadás!Oldalamon számos tanácsot, illetve mintát találsz az önéletrajz megírásához!Jó munkát és sok sikert kívánok!

2010. április 25., vasárnap

Új hullám - video önéletrajz I.

A technika manapság nagyon sok mindenre képes, miért ne használjuk ki mi is ezeket a lehetőségeket?Magyarországon még nem mondhatjuk, hogy hódít, de lassan itt is elterjed a video önéletrajz!A video önéletrajz tulajdonképpen egy kampányfilm rólunk:)

A video önéletrajznak számos előnye van a hagyományos, írott formájú önéletrajzzal szemben. Ilyen például az, hogy egy video önéletrajzban a pályázó személyisége sokkal jobban közvetítődik a munkaadó felé, személyesebb.Előnyt jelent még a dolog frissessége, újdonsága, így jelenleg még mindenki csodájára jár az ilyen típusú pályázatnak és nagy eséllyel pályázunk az állásra!Sokkal jobban leköti a figyelmet!Az írott önéletrajz inkább altat:)

A Magyarországon való lassú terjedésének oka egyenlőre az hogy a munkaadók valamiért vonakodnak tőle, pedig a saját munkájukat is megkönnyíthetnék vele.

Az interneten már több ilyen szolgáltatás kering, melyek segítségével "megrendelhetjük" saját profi video önéletrajzunkat, melyet erre képzett kiváló szakemberek készítenek el, de természetesen ez a szolgáltatás még nem díjmentes!

1 megjegyzés:

andracs írta...

Valóban megvannak a videó önéletrajz előnyei, de bizonyos személyeknél és bizonyos személyiségeknél véleményem szerint nem hoz előnyöket, sőt akár negatívan hathat a válogatásra. Nagyon egyén függő ez a kérdés.

Üdv, András
http://www.oneletrajz-minta.com